Liviu Dragnea, atac de la Târgoviște la „reclamagiii” Orban, Iohannis și Blaga: Așa au învățat de la mentorul Traian Băsescu!

liviu dragnea

Președintele interimar al PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, a declarat că va depune plângeri penale împotriva lui Liviu Dragnea și a oricărui primar trecut de la PNL/PDL către PSD, care primește finanțare de la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru proiectele de investiții, indiferent că acele investiții se află, deja, în derulare, indiferent că au primit alocări și în trecut. Plângerile penale vor fi pentru dare și luare de mită. Noi am calificat amenințarea lui Orban drept stupidă, cu argumente stupide, susținute stupid.

Întrebat, la Târgoviște, de lucrul ăsta, vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, n-a părut foarte impresionat și i-a trecut pe Ludovic Orban și pe copreședinții ACL, Klaus Iohannis și Vasile Blaga, la categoria „reclamagii”:

Depune plângeri el sau Iohannis? Deocamdată, l-am văzut pe Iohannis că a depus o plângere penală pentru că s-a adoptat o ordonanță. Nici nu știu dacă e o mare diferență între ei doi, în afară de nume și de naționalitate. O să aibă ceva de muncă, pentru că ar trebui să depună vreo trei mii și ceva de plângeri penale… Am semnat finanțări, semnez finanțări și voi semna finanțări în continuare pentru a finanța dezvoltarea locală. Nu o să mă împiedic nici eu și nici Guvernul României de niște nebuni, care, în loc să se ocupe de a promova un anumit proiect de dezvoltare pentru țara asta, se ocupă de plângeri penale. Sunt niște reclamagii, asta sunt. Orban, Iohannis și Blaga asta știu să facă, plângeri penale. Așa au învățat ei de la mentorul lor, Traian Băsescu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. ……DESTEPTAREAAAAAAA………ROMÂNI………..mã’ da’ cum îi posibil sã-i tot soportatzi pe circarii ãshtia, care v-au lãsat doar sufletu’ shi pielea de pe oase !!!!???????……..tupeistu’ caporalu’ vasalicã….îi putred la falcã de nesãtul…….v-o jecmãñit prima datã cu gãozaru’ bãse……amu’ vrea sã facã la fel , da’ cu alt hotz, cu alt borfash…….voi credetzi cã nemtzoteiu’ ãsta îi altfel decât totzi nazishtii ??????……..da’ cum îi posibil sã uitatzi de la mânã pân’ la gurã……chiar totzi avetzi mintea scurtã ????????…………l-i s-o spart gashca,…..dar pielea pe obraz nu le crapã, cã ãshtia n-au obraz……….gãozaru’ bãse o vrea pe fufa lui, pe „parashuta” dracului……limbricu’ ãla de la Cluj, piticu’boc……nu shi-o revenit de când l-o pocnit taicã’su cu ou’n cap……….sigur o fi fost ou de lemn, cã i s-o coborât mintea-n cur……mai, nou l-o gâdilit shi „parashuta” gãozarului la outze, cã iar ‘o-nceput sã aparã la „tilivizor”….n’o gãtat dã coasã la Rãchitzele…………mã’, români, mã’…….da’ „mãturatzi-i”, sã nu rãmânã ñici sãmântzã, din ei sau din „sãmântza” lor………ei shtiu foarte biñe ce-i ashteaptã………..le fuge tare pãmântu’ de sub picioare …….asha cã nu-i mai lãsatzi sã-shi refacã „gashca”…..a venit vremea shi „vremurile” sã-i zdrobitzi pe totzi…….shi la propriu, nu numa’ la figurat……..shi fãrã milã, cã ñici ei nu au avut milã de voi………..CURAJ…….

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.