„REVOLUȚIA TINERILOR” / A început prezentarea candidaților PRO ROMÂNIA pentru alegerile locale (declarații)

PRO ROMÂNIA Dâmbovița a început, astăzi, prezentarea candidaților pentru funcțiile de primari la alegerile locale. Senatorul Adrian Țuțuianu a fost cel care i-a adus în fața presei locale pe primii 10 candidați. Dintre aceștia, nu mai puțin de 8 au vârsta sub 40 de ani; e și motivul pentru care Adrian Țuțuianu a vorbit despre declanșarea unei adevărate „revoluții a tinerilor”, un obiectiv despre care a tot vorbit în ultimii 2 ani, schimbarea generațiilor în politica locală. „Ei sunt cei care mă vor schimba și pe mine, și așa e normal”, spune senatorul PRO, încrezător că partidul va fi revelația alegerilor din acest an:

PRO ROMÂNIA este un partid care, astăzi, are în Dâmbovița 15-16%. Potențialul acestui partid este spre 30%, potrivit tuturor studiilor sociologice din ultima perioadă. Suntem un partid cu identitate proprie, social-democrat, cu peste 4.500 de membri, în fiecare zi vin oameni noi. Suntem un partid foarte deschis pentru generația tânără, un partid în care acordăm un loc foarte important femeilor.

Vă spun astăzi că vom face o adevărată revoluție în politica dmbovițeană. Eu i-am spus „Revoluția tinerilor”, pentru că dorim să schimbăm radical modul în care se face politică și clasa politică dâmbovițeană. Este greu să spui că lucrurile se schimbă, dincolo de drum, apă, canal, în condițiile în care, de 30 de ani, cam aceleași personaje se învârt în fiecare comună, oraș sau municipiu, fiind, prin alternanță, la puterea locală. Eu cred că a venit vremea să nu mai alegem dintre 2-3 persoane care se învârt, de 30 de ani, prin diverse partide politice și să dăm șansă unei generații noi. Astăzi, vă prezint această generație.

Primii 10 candidați prezentați:

  • Ionel Stăncilă, 23 ani – Produlești
  • Ionuț Cristian Vălu, 36 ani – Băleni
  • Irinel Mihai Ghiță, 37 ani – Bucșani
  • Cristina Elen Banu, 38 ani – Bărbulețu
  • Valentin Mihail Iriminescu, 32 ani – Bezdead
  • Albinița Rădulescu Soare, 51 ani – Aninoasa
  • Cristian Bălașa, 38 ani – Raciu
  • Cristina Stanciu, 46 ani – Ocnița
  • Marin Staicu, 33 ani – Morteni
  • Daniel Negoescu, 35 ani – Lucieni

Adrian Țuțuianu: Sunt convins că vor face rezultate foarte bune. Nu toți vor putea câștiga primăria în 2020, dar ei vor fi generația de primari ai anului 2024. Am mare încredere în ei și sunt hotărât să merg cu ei într-o bătălie, care este dificilă. PRO ROMÂNIA va fi revelația competițiilor electorale din acest an și în județul Dâmbovița, și la nivel național.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.