Țuțuianu (PRO ROMÂNIA), critică dură la miniștrii USR – PLUS și la parlamentarii de Dâmbovița: „Habar nu au de problemele acestui județ”

Liderul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și-a alocat, astăzi, o bună parte din conferința de presă criticii dure la adresa USR-PLUS, atât prin comportamentul guvernamental, ca partid al coaliției de Putere, cât și prin atitudinea parlamentarilor de Dâmbovița.

Adrian Țuțuianu:

Am să fac câteva comentarii legat de ceea ce se întâmplă cu alianța de partide USR – PLUS, după părerea mea partide nocive pentru destinul acestei țări. În general, toți politicienii și opinia publică au în vizor Partidul Național Liberal, ca principal motor al guvernării, dar eu vreau să vă atrag atenția la jocul pe care îl face USR-PLUS.

În primul rând, observați că toate scandalurile din coaliție sunt generate de USR-PLUS. În al doilea rând, USR-PLUS joacă rolul pe care l-a jucat PD-ul lui Traian Băsescu în perioada 1997 – 2000, în guvernarea PNȚCD. (…) A fost o perioadă de criză, iar cei care au decontat criza au fost cei din Partidul Național Țărănesc, care au și dispărut de pe scena politică, în timp ce PD-ul lui Traian Băsescu a mers mai departe. Cam același tip de joc îl face, astăzi, USR-PLUS.

Cei de la USR-PLUS se vor și la Putere și în Opoziție. Deocamdată, trebuie să remarcăm faptul că au știut să-și valorifice foarte bine cele 15 procente pe care le-au obținut la alegerile parlamentare de anul trecut. Au luat 15%, dar dețin cam 40% din ceea ce înseamnă poziții importante de guvernare.

În ceea ce privește Dâmbovița, Adrian Țuțuianu atrage atenția că unele dintre cele mai importante proiecte de investiții de care județul are nevoie sunt abandonate de către miniștrii de profil. Care miniștri sunt toți ai USR:

  • Cătălin Drulă (Ministerul Transporturilor): DN 71 Bâldana – Târgoviște;
  • Claudiu Năsui (Ministerul Economiei): COS Târgoviște și societățile din industria de apărare (Moreni, Mija, Dragomirești), fără nicio perspectivă pe termen scurt;
  • Vlad Voiculescu (Ministerul Sănătății): Spitalul de la Moroeni, investiție despre care nu se mai aude nimic.

Țuțuianu îi taxează și pe cei 2 parlamentari ai USR Dâmbovița (deputatul Daniel Blaga și senatorul Dragoș Popescu), despre care spune că nu contribuie cu nimic la susținerea proiectelor acestui județ, prioritățile lor fiind absolut marginale:

Îmi pare rău să constat, dar habar nu au de problemele acestui județ. Ei se comportă în continuare ca niște ong-ști preocupați că în nu știu ce cartier sunt 2 tomberoane răsturnate și au anunțat ei serviciul de salubritate. N-am auzit de la cei 2 parlamentari vreo idee despre ce trebuie făcut în acest județ.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.