Vicepreședinte PSD Dâmbovița: Organizația e bine sudată. Liderul ei, de necontestat!

watermarked-adrian tutuianu - gabriel sandu

Primarul comunei Voinești, Gabriel Sandu, vicepreședinte PSD Dâmbovița și unul dintre liderii cu greutate ai organizației, combate știrile legate de „scutul” care s-ar face în jurul președintelui Adrian Țuțuianu pentru motivul că ele sunt fără obiect: liderul nu are nevoie de niciun scut, organizația fiind bine sudată și fără fisuri în interior.

Cineva bagă bățul prin gard sau pune paie pe foc. (…) PSD este cel mai puternic partid din județul Dâmbovița, are 30.000 de membri și, după cum bine știți, sub conducerea lui Adrian Țuțuianu, la ultimele alegeri am depășit 100.000 de voturi.

Partidul Social Democrat este un partid sudat, nu cred că e nevoie să facem scut. Cu Adrian Țuțuianu în fruntea PSD, Organizația Județeană Dâmbovița a avut cele mai bune rezultate din 1992. (…) Dacă cineva se gândește că Adrian Țuțuianu va fi schimbat de la președinția Organizației Județene, eu vă spun că se înșală amarnic, fiindcă Adrian Țuțuianu este cel mai bun președinte pe care PSD l-a avut vreodată în județul Dâmbovița. (…) Și vă mai spun un lucru: nu există vreun membru de partid în organizație capabil astăzi să-i ia locul lui Adrian Țuțuianu.

Vicepreședintele PSD Dâmbovița a adăugat în susținerea comentariului, rezultatele electorale de excepție pe care PSD Dâmbovița le-a obținut cu Țuțuianu președinte, scoruri care au depășit toate performanțele anterioare, indiferent de tipul de alegeri – locale, parlamentare, europarlamentare, prezidențiale.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.