VIDEO: Viceprimarul Cristian Stan s-a alăturat campaniei ICE BUCKET CHALLENGE în sprijinul bolnavilor de SLA!

cristian stan

A fost provocat de Gabriel Boriga și a răspuns provocării, purtând mai departe o campanie incredibilă care se desfășoară la nivel mondial pentru susținerea cercetării și dezvoltării unui tratament al Sclerozei laterale amiotrofice (SLA).

Campania a luat având cu doar o lună și jumătate în urmă, în Statele Unite, și își propune să strângă fonduri pentru bolnavii de scleroză laterală amiotrofică. Boala nu cunoaște o soluție de vindecare la acest moment și e nevoie de fonduri consistente pentru cercetări și descoperirea unui tratament. Afecțiunea este una din cele mai cumplite, un adevărat dezastru biologic, conducând la pierderea progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului și măduvei spinării, adică neuronii motorii care comandă mușchii ce fac posibilă mișcarea. Cei mai mulți bolnavi se sting după o perioadă de 2-4 ani, în majoritatea cauzelor ajungând în imposibilitatea de a mai putea respira.

Oricine poate dona bani pentru a ajuta la găsirea unui leac. Nu trebuie decât să intrați pe site-ul oficial al asociației. Vă inregistrați cu numele dumneavoastră, selectați țara de unde sunteți, spuneți adresa și alegeți suma pe care vreți să o donați.

Onoare muncii!

Vezi AICI și provocarea acceptată de Ciprian Prisăcaru.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.