Adrian Țuțuianu, despre vizita lui Cioloș de la Potlogi: Nu am fost anunțat și mi se pare în neregulă modul ăsta de abordare!

adrian tutuianu5

S-a întâmplat marți, 5 ianuarie, o vizită în județ a premierului Dacian Cioloș la grădinița din Podu Cristinii, comuna Potlogi, unitate de învățământ cu 14 copii înscriși. 11 dintre aceștia sunt eligibili pentru a beneficia de tichete sociale prin programul Fiecare Copil în Grădiniţă (FCG). Vizita a avut loc în contextul în care, chiar în ziua respectivă, Ministerul Muncii Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a lansat în dezbatere publică normele de implementare a Legii 248/2015 privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate.

Cioloș a fost însoțit de ministrul Muncii – Ana Costea și ministrul Educației – Adrian Curaj.

ciolos - potlogi 2 ciolos - potlogi

Prezența premierului în județ nu a fost, însă, anunțată la nivelul autorităților. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și-a exprimat dezaprobarea față de acest mod de trata lucrurile:

Nu am fost anunțat de vizita premierului. N-a știut nimeni din județ, nici eu, nici prefectul, nici primarul. Este absolut anormal să se întâmple așa. Vizita a fost organizată de Asociația „OvidiuRo”. Am ridicat telefonul și le-am spus câteva celor de la Asociație legat de subiectul ăsta. Ei s-au scuzat pe ideea că n-au făcut ei protocolul cu Primul Ministru, dar mi se pare în neregulă modul ăsta de abordare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.