Președintele PSD Dâmbovița: Opțiunea mea va ține cont de interesele partidului; rațională, nu sentimentală!

adrian tutuianu 8

Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a oferit astăzi mai multe declarații la Antena 3 pe subiectul politic al acestor zile – tensiunile din partid, dintre partid și guvern sau, ca să îngustăm aria, dintre președintele Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose. Este sigură o remaniere, persoanele care vor fi înlocuite urmând a fi stabilite definitiv după ședința Comitetului Executiv Național de mâine. Până atunci, singura variantă către pare condamnat partidul este de a menține echilibrul în relația cu Executivul și cu Prim Ministrul, fără a o detona sinucigaș.

Adrian Țuțuianu:

Cred că problema trebuie tranșată urgent și sper ca mâine să ajungem la un compromis care este necesar și pentru stabilitatea țării, și pentru stabilitate Partidului Social Democrat. Eu cred că repetarea unui episod gen „Grindeanu” este imposibilă. Sunt convins că există riscuri majore ca PSD, într-o asemenea eventualitate, să piardă și guvernarea. Ca atare, compromisul este soluția.

În concret, cu privire la persoane sau portofolii care ar trebui remaniate, nu mă pot pronunța atâta timp cât nu există o listă publică și nu cunosc intenția nici a președintelui partidului, nici a premierului Tudose.

Eu cred că trebuie să aleg soluția care ține cont de interesele partidului. Eu nu mă poziționez într-o tabără sau alta, ci alături de interesele PSD. Iar interesele Partidului Social Democrat sunt să guverneze, să pună în aplicare programul de guvernare și să termine disputele interne.

Opțiunea mea va fi una care ține cont de interesele partidului și va fi întotdeauna rațională, nu sentimentală.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.