Dialog acid Țuțuianu – PLăiașu în ședința CJD >> Vă umflați prea mult în pene pentru câtă știință de carte aveți!!!

tutuianu-plaiasu

Ședința Consiliului Județean de astăzi a provocat o serie de replici acide dinspre și înspre PSD/PNL. Totul a pornit de la intervenția vicepreședintelui Alexandru Oprea, care i-a pus pe liberali în fața propriei manipulări (aceea că Oprea a sunat consilieri PNL să se întoarcă la ședința în care au blocat investițiile de la UM Gară). Niciunul din liberali nu a confirmat că a fost sunat de Oprea, toți plecând ochii în jos.

Dar discuția a provocat alte comentarii din partea președintelui Adrian Țuțuianu (PSD) și consilierului Gabriel Plăiașu (PNL) pe marginea proiectelor de investiții de la UM Gară în general, a complexului sportiv, în special.

Adrian Țuțuianu: Vă invit pe toți să terminăm disputele și discuțiile în jurul unor proiecte care sunt fundamentale pentru județul Dâmbovița. Vă invit să fim raționali, pentru că proiectele se fac greu. Cine a trecut prin funcția asta de președinte sau de consilier județean și este responsabil știe acest lucru. Deci, vă invit pe toți, indiferent de ce parte sunteți la masă, să ne ocupăm de interesele fundamentale ale acestui județ.

Gabriel Plăiașu: Dacă vreodată, eu voi vota un proiect pentru un complex sportiv de 52 de milioane de euro pe câmpul de la gară, înseamnă că chiar sunt iresponsabil. O să aduc proiectul Academiei Hagi, să vedeți cu ce bani s-a făcut Complexul.

Adrian Țuțuianu: Deci, în primul rând, noi nu avem nici măcar niște indicatori tehnico-economici. Dumneavoastră, pur și simplu, fie nu cunoașteți nimic, din păcate, că ați fost consilier județean ani de zile și habar nu aveți pentru ce votați. În al doilea rând, investiția este făcută de CNI, și nu de Consiliul Județean. În al treilea rând, partidul din care faceți parte, revopsit, este cel care a mințit locuitorii din județul Dâmbovița vreo 7 ani că are proiect pentru un stadion nou. Ați mințit continuu de 7 ani de zile.

Gabriel Plăiașu: Și dumneavoastră ați plecat la drum cu FSN-ul și v-ați vopsit în PSD. Și-un pic de notă de APR. Haideți, nu începem să ne jignim.

Adrian Țuțuianu: Nu jignesc pe nimeni, dar nu știți nimic, Vă umflați prea mult în pene pentru câtă știință de carte aveți.

Gabriel Plăiașu: Ia, hai să nu…

Adrian Țuțuianu: Asta cu „Hai să nu” merge pe stradă. (…) Când dumneavoastră faceți afirmații publice legate de costuri, când nu există decât un studiu de prefezabilitate și ar trebui să știți că urmează un studiu de fezabilitate, un proiect tehnic și că indicatorii tehnico-economici vor rezulta în urma acestor documentații, sunteți fie neserios, fie necunoscător.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.