După cele mai slabe rezultate din istoria PSD Dâmbovița, Rovana Plumb candidează din nou pentru funcția de președinte (declarații)

PSD Dâmbovița a organizat, în sfârșit, o conferință de presă. Sub conducerea Rovanei Plumb, relația de comunicare cu presa locală s-a alterat continuu, știrile dinspre partid venind, în cvasitotalitatea lor, doar pe surse. Abia dacă au avut loc 3 sau 4 pseudo-conferințe de presă într-un an de zile extrem de încărcat politic, cu alegeri europarlamentare și prezidențiale.

Dna Plumb a răspuns la întrebarea privind această comunicare aproape inexistentă: Au fost foarte multe lucruri de făcut, acțiuni politice și n-am vrut să facem concurență lui Adrian Țuțuianu.

Revenind, după ședința Biroului Politic Județean din această seară, cele mai importante decizii/declarații:

1.După mai multe anulări/amânări de alegeri, pe data de 19 ianuarie, la ora 11.00, va avea loc Conferința Extraordinară a PSD Dâmbovița, în cadrul căreia va fi aleasă o nouă conducere: președinte, președinte executiv, secretar, vicepreședinți (17). Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură: 16 ianuarie, ora 16.00. Nu s-a precizat dacă acum se va vota secret sau la fel ca data trecută (remember?)

2. Rovana Plumb va candida din nou pentru funcția de președinte: Pe această cale, doresc să-mi anunț în fața dumneavoastră candidatura pentru poziția de președinte al PSD Dâmbovița. Cred sincer că este nevoie de continuitate la nivel județean în perspectiva obiectivului major pe care-l avem, anume acela de a câștiga cele 2 tururi de alegeri, locale și parlamentare. (…) Am hotărât să continuăm împreună lucrurile pe care le-am început și pe care vrem să le ducem până la capăt.

3. Alexandru Oprea face echipă cu Rovana Plumb (la schimb, probabil, cu susținerea candidaturii sale pentru președinția CJD la alegerile din iunie): Din postura mea de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, anunț fără echivoc că susțin candidatura dnei Rovana Plumb la conducerea Organizației Județene și că vom face împreună ca PSD să câștige alegerile în județul Dâmbovița, să avem peste 50 de primării câștigate, să câștigăm primăria municipiului – reședință de județ și să câștigăm CJ.

4. Dep. Carmen Holban va candida pentru funcția de președidnte executiv.

5. Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, va candida pentru funcția de secretar executiv.


Am întrebat-o pe dna Plumb dacă acea „nevoie de continuitate” la șefia PSD Dâmbovița se referă și la obținerea celor mai slabe rezultate din istoria organizației (ca președinte, a condus filiala în alegerile euroaparlamentare și prezidențiale din 2019). Răspunsul doamnei: Nu sunt rezultatele cele mai slabe din istoria acestei organizații. Eu nu am istoria cu mine, pe hârtie, dar o am în cap și-n suflet. Alegerile europarlamentare au fost câștigate de către Partidul Social Democrat. La turul I (al alegerilor prezidențiale) am fost mult peste media la nivel național, iar la turul II la fel, lucru care ne-a plasat, ca număr de voturi pentru Partidul Social Democrat, pe poziția 8 la nivel național.

Evident, când vorbim de cele mai slabe rezultate din istoria PSD Dâmbovița, ne referim la rezultatele obținute de PSD Dâmbovița în trecut, la același tip de alegeri. Analiză de unde rezultă că scorurile din 2019 au fost, da, cele mai proaste all-time. Dna Plumb neagă evidența sau amestecă intenționat mere cu ananași, pentru a manipula. Ceea ce vom arăta într-un material viitor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. este deja o lemă că în dictatură, cineva te foloseşte cum vrea, pe cînd în democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
    ferește-te, măcar, de politicianul anofel, că mai rău nu se poate! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.