Mesajul emoționant al primarului de la Corbii Mari, după decesul bărbatului din Grozăvești

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică, transmite un mesaj emoționant după decesul bărbatului de 57 de ani din satul Grozăvești, infectat cu COVID-19. Edilul a fost în permanență în legătură cu familia acestuia, a fost cel pe care l-au anunțat copiii că tatăl lor a fost testat pozitiv, a fost cel care a anunțat autoritățile județene. Acum, suferința comunității este și suferința lui:

Suntem în doliu. Un consătean bun a murit și, efectiv, nu știu ce cuvinte să găsesc. Îl cunoșteam bine, îi cunosc familia, sunt oameni buni, oameni respectați în Grozăvești si în toată comuna noastră. Mă doare și pe mine durerea lor și aș vrea să le aline Dumnezeu suferința.

Cred că acum, mai mult decât oricând, înțelegem cât de important e să fim uniți în bătălia asta. Să stăm uniți înseamnă să stăm acasă. Să fim solidari înseamnă să ne izolăm, pe cât posibil. Să fim puternici înseamnă să respectăm până la virgulă deciziile autorităților. NUMAI AȘA VOM TRECE PESTE ACEST MOMENT!

Noi vom continua acțiunile de dezinfecție cu substanțe BIOCIDE în toată comuna, în toate locurile vulnerabile, imediat ce vremea permite. Avem, însă, nevoie de sprijinul vostru, oameni buni. Cu cât ne izolăm mai mult, cu atât ne vom revedea pe străzi mai repede. Drama de astăzi e un cântar al încercării noastre de a rămâne consecvenți și puternici.

Dumnezeu să ne dea sănătate și să-l odihnească în pace pe cel plecat dntre noi!

Din familia bărbatului decedat astăzi, au mai fost depistați pozitiv soția și unul dintre băieții acestuia. Ambii se află la Institutul „Matei Balș”.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.