Primar și vicepreședinte PSD Dâmbovița, dezlănțuit după înregistrările cu Adrian Țuțuianu!

După înregistrările (vezi aici și aici) cu președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, de la o ședință cu primari din județ, apare și prima reacție din organizație. Îi aparține unuia dintre cei mai performanți primari social-democrați, Gabriel Sandu, primarul comunei Voinești și vicepreședinte PSD Dâmbovița. Acesta dă o replică vehementă și susține tot ce a spus Țuțuianu în acea ședință:

Așa cum și dvs îl cunoașteți pe Adrian Țuțuianu, eu vă pot spune că este un om vertical, un om demn, care nu poate fi comparat niciodată cu, și dau și nume:

  • Codrin Ștefănescu, care, înainte de congres, când nu avea loc să candideze pentru funcția de secretar general, aduceți-vă aminte ce spunea pe posturile de televiziune despre președintele Dragnea;
  • Ecaterina Andronescu, doamna ministru, care, în urmă cu o lună de zile, critica PSD, inclusiv pe președintele Dragnea și astăzi nu mai spune nimic;
  • cei care au organizat așa-zisul puci anti-Dragnea (pe care eu nu-l considera fi un puci, îl consider un semnal de alarmă, fiindcă în fiecare zi merg pe stradă și stau de vorbă cu electoratul). Din cei care erau atunci, am văzut tot la știri, unul nu-și mai aduce aminte când a semnat, unul, când a trebuit să voteze, a ieșit din sală, altul zice „mi-am retras semnătura”, altul că „am greșit și n-am știut ce semnez”. Președintele Adrian Țuțuianu este un om demn și un om vertical. Nu cred că l-am auzit vreodată că nu susține programul de guvernare al Partidului Social Democrat și nu cred că, vreodată, s-a pus problema de vreun vot anti-PSD în Parlament.

Cred că absolut toate declarațiile lui Adrian Țuțuianu sunt perfect valabile.

Gabriel Sandu a vorbit și despre cei care se ocupă cu înregistratul la ședințe, descriindu-i ca oameni care nu au ce face sau sunt plătiți sau le place să facă ascultări sau sunt securiști. (…) Ăștia, cu siguranță, n-au o ocupație și cred că-i interesează vreo funcție la nivelul Organizației Județene. (…) Astăzi, nu cred că cineva este capabil să-i ia locul președintelui Adrian Țuțuianu. De când Adrian Țuțuianu este președinte, vedeți și dumneavoastră rezultatele în absolut toate bătăliile electorale și totdeauna Organizația PSD Dâmbovița a fost în primele 5 locuri la nivel național. (…) Cred cu tărie că acești nemernici vor fi identificați. Bănuieli sunt. Între ăia bănuiți sunt oameni care niciodată n-au făcut nimic pentru PSD Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. 🙂 deci rămîne perfect valabil și „partidul de maimuţe“ 😀 )))

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.