PSD Dâmbovița, mesaje în prima zi de campanie electorală / câte mandate și-a propus organizația

PSD Dâmbovița a organizat astăzi o conferință de presă la care au participat candidații pentru alegerile parlamentare, dar și liderii administrativi de la nivelul județului și municipiului Tîrgoviște, președintele CJD – Corneliu Ștefan și primarul Cristian Stan.

Aceștia din urmă au dat mesaje de susținere pentru candidații la Senat și Camera Deputaților, criticând dur actualul Guvern PNL.

Corneliu Ștefan:

E timpul ca lucrurile să revină la normal! Actuala guvernare a îngenuncheat țara, iar cu Dreapta Unită la conducere lucrurile merg doar înspre rău.
.
De asemenea, fără un Parlament care să se gândească și la binele acestui județ, toate planurile de dezvoltarea a satelor, comunelor, orașelor și municipiilor dâmbovițene sunt puse în pericol.
.
Așadar, pentru binele acestui județ, pentru binele țării, eu, pe 6 decembrie, votez candidații PSD Dâmboviţa!
Cristian Stan:

Astăzi dăm startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Un scrutin care este mult mai important decât poate părea la prima vedere. Un scrutin care va determina viitorul Guvern până în 2024.

Dincolo de doctrine, cred că alegerile pe care le facem țin și de gesturile care se întâmplă în jurul nostru și cum ne afectează pe fiecare dintre noi. Dacă un partid, dacă un guvern face fapte bune pentru oameni sau, dimpotrivă, dacă îi tratează cu dispreț, ură și egoism.

Cum ați cataloga ce face acum Guvernul PNL – Orban? Cum a fost posibil ca acest guvern să aloce ZERO lei municipiului Târgoviște într-un an de zile? Cum a fost posibil ca acest guvern să-și bată joc de zeci de mii de locuitori ai orașului care aveau o singură „vină” – că primarul lor era Cristian Stan, membru PSD? Cum a fost posibil un gest atât de disprețuitor la adresa orașului nostru?

Am simțit multă revoltă atunci când s-a făcut rectificarea și puterea PNL ne-a șters cu totul de la finanțare. O revoltă împărtășită din om în om în tot orașul, o revoltă care a explodat la alegerile locale. Rezultatele au fost o lecție pentru Puterea absurdă de la PNL. O lecție din care văd că nu au învățat nimic și se comportă la fel.

Ori, în astfel de condiții, eu cred cu putere că acest guvern PNL trebuie să plece. Pentru incompetență, pentru gestionarea dezastruoasă a crizei de sănătate, pentru abuzuri, pentru ticăloșie, pentru că ne-au omorât orice speranță ca vi mai bine în curând. Iar aici, la Târgoviște, pentru că și-au bătut joc de noi. Acest Guvern trebuie să plece și alegerile din 6 decembrie sunt decisive.

Susțin cu toată puterea candidații PSD Dâmbovița pentru Senat și Camera Deputaților și, dacă aveți încredere în mine, vă chem alături!


PSD Dâmbovița și-a fixat drept obiectiv obținerea a 6 mandate de parlamentari: 4 deputați și 2 senatori. Lista completă de candidați este următoarea:

Camera Deputaților:

 1. Ioan Vulpescu
 2. Carmen Holban
 3. Radu Popa
 4. Marian Țachianu (primar Braniștea)
 5. Georgeta Dincă
 6. Ionuț Bănică (primar Corbii Mari)
 7. Emanuel Spătaru (primar Răzvad)
 8. Liviu Vasilescu
 9. Mihai Istrate

Senat:

 1. Titus Corlățean
 2. Claudia Gilia
 3. Ionuț Săvoiu
 4. Ion Cucui
 5. Cătălin Olteanu

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.