Simona Man, întâlnire cu activul PPDD Dâmbovița: Suntem pregătiți să intrăm în bătălia alegerilor locale din 2016!

 

S-a întâmplat vineri, la Târgoviște, întâlnirea președintelui PPDD, Simona Man, cu activul de partid al organizației județene. Însoțită de secretarul general, Liviu Neagu, și avându-l alături pe președintele PPDD Dâmbovița, Cosmin Bozieru, Man a vorbit despre pregătirea partidului pentru alegerile locale de anul viitor și despre cum va aborda formațiunea acest scrutin, declarându-se optimistă față de situața politică de la Dâmbovița:

Suntem astăzi aici, la Târgoviște, într-o nouă etapă a noastră, a PPDD, cea de evaluare a organizațiilor județene. Este al 4-lea județ în care suntem în vizită de lucru, ca să spunem așa. Ne pregătim pentru etapa care urmează, anume alegerile locale din 2016 și evident că ne dorim să știm exact ce se întâmplă în structura de partid.

Din ceea ce am văzut până acum, lucrurile mai suportă îmbunătățiri, dar situația este optimistă. Suntem pregătiți să intrăm în bătălia alegerilor din 2016. Noi așa ne-am dorit, să intrăm singuri, să ne păstrăm identitatea, dar vom avea o evaluare. Acum am dat startul alegerilor interne în toate județele, iar în luna septembrie vom face evaluarea finală a tuturor organizațiilor locale. Până atunci se vor configura, de principiu, și listele pentru alegerile locale. Ne dorim să luăm un scor bun, un scor de peste 5%. Vom vedea în septembrie dacă suntem cu adevărat pregătiți să intrăm în această bătălie și dacă suntem pregătiți să intrăm singuri.

La Dâmbovița, cel puțin la Târgoviște, avem o situație favorabilă. Chiar dacă au existat acele plecări, legale la un moment dat, prin Ordonanța 55, iată că avem viceprimar al municipiului reședință de județ și eu cred că dl Bozieru este o persoană potrivită ca să se ocupe de structura de partid din Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.