Adrian Țuțuianu: „Camarila Plumb” acaparează instituții. Ce schimbări se mai pregătesc

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, critică dur intervenția noii gărzi de la PSD Dâmbovița în schimbarea unor conduceri de instituții din județ și acuză „nevoia disperată a camarilei Plumb de a planta rapid oameni și de a acapara instituții”. Țuțuianu spune că, după Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, „camarila” va ordona schimbări în alte câteva instituții:
Mai devreme decât credeam, #camarila care a confiscat PSD Dâmbovița își descoperă la suprafață motivele pentru care a dorit să pună mâna pe organizație. În ultimele zile, a demarat o acțiune comandată de schimbări ale unor conduceri de instituții pe care numai cine e de rea credință nu o înțelege. 
.
Grav e că aceste destituiri/numiri se fac fără niciun criteriu obiectiv, ci doar din nevoia disperată a camarilei #Plumb de a planta rapid oameni și de a acapara instituții din județ.
.
S-a început cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Și continuă. Și-au propus schimbări la: Prefectură, Direcția Agricolă Dâmbovița, Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu”, Inspectoratul Școlar, Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească”, IPJ Dâmbovița, RAR Dâmbovița și Garda de Mediu.
.
‼️Un comentariu aparte pe vehiculata înlocuire de la Direcția Agricolă Dâmbovița. Acolo avem o directoare care știe ce înseamnă domeniul, are pregătire de specialitate și a fost implicată enorm în a scoate la lumină o instituție care, până mai ieri, era prăfuită și inaccesibilă. Cum îi este răsplătită munca de către noii satrapi? Cu anunțul unei iminente destituiri.
.
Sanziana Ioana Banica este dată afară doar pentru că în camarilă sunt alții interesați de post. Este aberant să propui drept director al Direcției Agricole Dâmbovița un absolvent de Teologie, iar asta îmi aduce aminte de guvernarea 1990 – 2000 când ministrul Agriculturii avea consilier un medic ginecolog. Acolo ne-am întors. Sper din suflet ca ministrul Petre Daea să nu coboare la nivelul acestor indivizi.
.
RUȘINE, PSD Dâmbovița! Ați început să copiați modelul „Andrușcă” de la centru.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.