Activiștii PMP Dâmbovița umblă după semnături. Bonus: liste de susținere pentru un candidat independent la europarlamentare

pmp3

Odată puși în mișcare, pmp-iștii lui Traian Băsescu, Elena Udrea și Florin Popescu fac eforturi pentru a închega un conținut prezentabil alegătorilor. Cum prima bornă se va consuma rapid, în 25 mai, la alegerile europarlamentare, munca e în toi. Cu atât mai mult în Dâmbovița, acolo unde Florin Popescu și fostul consilier prezidențial, Adrian Rădulescu, au pus de-o figură memorabilă.

Ca să le fie efortul vizibil, activiștii PMP Dâmbovița merg zilele astea pe străzi și pe ulițe, punându-le oamenilor în brațe 3 foi. Activistul o prezintă mai întâi pe cea mai atrăgătoare: o listă de semnături împotriva creșterii accizei la carburant, parte a unei campanii denumite alegoric: Ponta te arde cu pompa! A doua listă pe care omul o primește la semnat este cea pentru susținerea PMP la alegerile europarlamentare. Candidații nu se știu, încă.

pmp1pmp2

Nimic nefiresc până aici. Ciudată pare doar foaia nr. 3, prin care pmp-iștii adună semnături de susținere a candidatului independent Corina Ungureanu pentru aceleași alegeri din 25 mai. N-am pătruns, încă, logica acestui demers, dar mai e timp.

Altfel, fosta gimnastă, dublă campioană mondială și europeană între 1997 – 1999, a trecut prin UNPR și PSD. S-a implicat în campania electorală a primarului municipiului Ploiești, Iulian Bădescu, fiind consilierul acestuia pe probleme de sport până luna trecută, când și-a dat demisia pentru a se concentra pe europarlamentare. Corina Ungureanu a fost la Târgoviște, săptămâna trecută, asistând la meciul de volei CSM Târgoviște – CSM București (0-3) alături de primarul Gabriel Boriga și vicele Prisăcaru.

1891418_10151964166979639_1086815157_o

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.