Adrian Țuțuianu, mesaj după numirea la SGG / două persoane cărora le mulțumește

Adrian Țuțuianu a publicat un prim mesaj pe pagina de facebook, după decizia de ieri de numire în funcția de Secretar general adjunct al Guvernului. Fostul ministru al Apărării și președinte al CJ Dâmbovița numește doar două persoane cărora le mulțumește pentru propunere și lasă loc discuțiilor privind viitorul său politic:

Scurte precizări

Am fost numit, ieri, prin decizie a Primului Ministru, în funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului României. Am acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu și Marian Neacșu, cărora le mulțumesc deschis. Înseamnă, pentru mine, o provocare importantă și o confirmare profesională de care sunt mândru, recunosc. Mai înseamnă încrederea că pot face lucruri bune și corecte din această postură; n-aș fi acceptat dacă nu credeam că pot fi de folos. Ma cunoașteți, mă cunosc și cei care mi-au făcut propunerea, sunt un om dedicat 100% proiectelor asumate.

Sigur, această decizie profesională vine împreună cu altele, pe care le voi detalia în perioada următoare. Până atunci, însă, vreau să mă concentrez pe sarcinile guvernamentale și să contez în această nouă formulă. Am lucrat și în trecut alături de Marian Neacșu, știm să fim eficienți și să facem echipă bună.

Restul… pe parcurs. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în această perioadă; contați pe prietenia și buna mea credință!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.