Alegeri interne în PSD Dâmbovița / obiective pentru 2024 și declarații optimiste

PSD Dâmbovița se află în plin proces de alegeri interne în organizațiile locale. Graficul spune că, până la sfârșitul lunii octombrie, se vor finaliza aceste alegeri, urmând cele din Organizația de Femei, Organizația de Pensionari, Liga Aleșilor Locali și, în noiembrie, Conferința Județeană a PSD Dâmbovița.

Președintele Corneliu Ștefan spune că nu există incertitudini cu privire la obiectivele politice din 2024:

Lucrurile sunt foarte clare: unde avem primari, vrem să întărim echipele, pentru a câștiga cu un scor mai mare decât în 2020 – targetul e minim scorul din 2020, iar pentru localitățile unde nu avem primar – să constituim echipe puternice pentru a câștiga alegerile în 2024. Ținem foarte mult la organizare, ținem foarte mult la programul politico-administrativ pe care ni l-am asumat în toate localitățile județului.

Într-o notă și mai accentuată de încredere, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan, spune că victoria din 2020 va fi întrecută de scorul pe care PSD îl va obține în 2024:

Eu cred că examenul electoral complex din anul 2024, în contextul în care avem toate alegerile, va găsi această organizație foarte bine pregătită. Un atu important al acestei organizații și unul dintre secretele pentru care este, indubitabil, cea mai puternică din județul Dâmbovița, este coeziunea echipei. Noi am avut, de multe ori, vocația de a ne dinamita din interior. Ei bine, de data aceasta lucrurile nu mai stau așa, spre dezamăgirea unora care tot încearcă să găsească puncte slabe aici. (…) Eu cred că anul 2024 va reprezenta cel mai bun an electoral din istoria Organizației PSD Dâmbovița.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.