Cezar Frățilă (UNPR) a făcut portretul-robot al candidatului ideal pentru Primăria Târgoviște

cezarfratila

Până să se înrăiască discuțiile despre viitorul președinte al României, acoperim mijlocul verii cu cele privindu-l pe viitorul primar al municipiului Târgoviște. Care va fi ales după președinte, deci tocmai potrivit subiectul.

S-a exprimat în sensul ăsta (întrebat fiind) președintele UNPR Târgoviște, Cezar Frățilă, el însuși purtător al unei candidaturi pentru Primăria Târgoviște (2012). Zice Frățilă că, dacă ar fi să întocmească un portret-robot al candidatului ideal pentru funcția de primar la municipiu, descrierea arată așa:

În primul rând, trebuie să fie târgoviștean. Trebuie să aibă putere de muncă. Trebuie să aibă experiență în administrație. Și, dacă vreți așa, până la capăt, trebuie să fie și tânăr.

Am notat și-am pus deoparte, cu un adaos de comentariu. Nu știm ce garanție de succes aduc însușirile de mai sus și cât contează ele, cu adevărat, în economia unei campanii electorale. Doar cu un CV atrăgător nimeni n-a fost și nu va fi ales. Dar, dacă se iau în serios lucrurile astea, la pachet, ele mătură câteva nume pronunțate în perspectiva alegerilor parțiale pentru Primăria Târgoviște.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.