Constantin Ana, primar Pucioasa (PSD): Mai au să ne ducă în lagăre! Despre disprețul și amenințările din ultimele zile

constantin ana 3

Primarul orașului Pucioasa, vicepreședinte PSD Dâmbovița, Constantin Ana, trage un semnal de alarmă asupra fenomenului de ură, ostracizare, alimentat foarte insistent în ultimele zile de către adversarii PSD. Totul s-a declanșat după mitingul din Piața Victoriei. Cei care au participat acolo au ajuns să fie înjurați în cele mai abjecte moduri, amenințați, să fie numiți laolaltă „gunoaie”, „jeguri”, „puturoși”, să li se dorească moartea etc. În prim-planul acestei ofensive s-au aflat (și se află) reprezentanți ai grupării #rezist, care au renunțat la orice echilibru.

Constantin Ana:

Ce-am constatat eu zilele astea mă lasă fără replică. Sunt într-o situație incredibilă, pentru că, în  naivitatea mea, eu chiar am crezut în unitatea acestui popor și în faptul că în acest an trebuie să facem eforturi să fim altfel, să tragem în aceeași direcție.

Ceea ce se întâmplă astăzi este strigător la cer. O scindare mai mare în societate eu nu am văzut. Mă sperie acest lucru. Mă sperie pentru faptul că, sincer, pesediștii, cu bune, cu rele, sunt oameni. (…) Să stai de 4-5 zile doar să înjuri oamenii pentru că sunt membri PSD, să-i acuzi de toatele relele de pe pământul ăsta, și cele făcute și cele nefăcute, este incredibil. Am ajuns să fim jigniți, am ajuns să ni se ceară decapitarea, am ajuns să ni se ceară orice, numai lucruri bune nu mai poți să auzi despre un pesedist. (…) Mai au să ne ducă în lagăre, cam asta văd că-și doresc mulți și nu înțeleg de ce acest fenomen nu se oprește.

Am ajuns să mă gândesc la colegii mei din Târgoviște sau din orașele mai mari că sunt în pericol doar pentru faptul că sunt pesediști. Lucrurile s-au radicalizat foarte tare. Uitați-vă un pic pe postările lor și vedeți câtă ură există. Pentru ce?

Sunt foarte mâhnit și de atitudinea colegilor mei, pentru că n-am văzut foarte mulți oameni să iasă cu argumente. Avem argumente, pentru numele lui Dumnezeu, nu trebuie să ieși la scandal.

Onoare muncii!

Pe același subiect: Adrian Țuțuianu, despre nazismul din #rezist, superiori și inferiori, oameni și suboameni!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.