După mai bine de 8 ani, se reia construcția de locuințe ANL la Târgoviște!

anl

S-a întâmplat joi, 16 februarie, la sediul Primăriei Târgoviște, o întâlnire a autorităților locale cu directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, George Ciprian Stan. Au participat, din partea gazdelor, primarul municipiului – Cristian Stan, viceprimarul Cosmin Bozieru, senatorul Adrian Țuțuianu și deputatul Oana Vlăducă.

Obiectivul discuției l-a constituit, așa cum a declarat primarul, stabilirea listei de priorități în contextul reluării lucrărilor, pentru finalizarea locuințelor începute și construirea unora noi:

Mă bucur că, după mai bine de 8 ani, vom relua construcția de locuințe prin ANL la Târgoviște, atât în cartierul Sagricom, cât și în zona fostei unități militare de la gară.

Astfel, în Sagricom vor fi finalizate cele 146 de unități locative, care acum se găsesc în diferite stadii de construcție și vor fi construite încă 4 blocuri, iar în zona fostei unități militare de la gară vor fi construite 180 de unități locative.

S-a luat, totodată în discuție, necesitatea urgentă a unui demers legislativ prin care să se diminueze chiria pentru locuințele ANL, chirie majorată prin hotărâre de guvern în primăvara anului trecut.

Anterior întâlnirii de la Primăria Târgoviște, directorul ANL, însoțit de Oana Vlăducă, a mers în comuna Valea Mare, acolo unde administrația locală a identificat oportunitatea realizării a 30 de locuințe destinate tinerilor prin acest program.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.