FOTO: Liviu Dragnea a predat cheile microbuzelor școlare către 12 localități dâmbovițene!

liviu dragnea microbuze (1)

Vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, a fost prezent astăzi, la Târgoviște, la acțiunea de înmânare a cheilor celor 12 microbuze școlare destinate localităților dâmbovițene în cadrul primului lot predat județului. Alături de vicepremier și de președintele Consiliului Județean, au fost pe platoul din fața Prefecturii, prefectul Victor Sanda, primarii comunelor beneficiare, precum și parlamentarii Leonardo Badea, Ionuț Săvoiu, Zisu Stanciu, Radu Popa, Carmen Moldovan, Georgică Dumitru.

Localitățile beneficiare sunt: Bărbulețu, Buciumeni, Bucșani, Cornățelu, Dragomirești, Lucieni, Nucet, Ocnița, Răscăeți, Tătărani, Vișina și Vișinești. Alte 5 microbuze (I.L. Caragiale, Braniștea, Mătăsaru, Tărtășești, Vulcana Băi) au fost deja predate beneficarilor în cadrul festivității care a avut loc în 23 iulie, la București (citiți AICI).

Nu sunt singurele microbuze școlare care vor ajunge în Dâmbovița. În cea de-a doua etapă, preconizată a se desfășura în perioada octombrie – decembrie 2014, alte 10 microbuze vor fi predate către beneficiari din județ.

Onoare muncii!

foto10 liviu dragnea microbuze (2) liviu dragnea microbuze (4) liviu dragnea microbuze (5) liviu dragnea microbuze (7) liviu dragnea microbuze (8) liviu dragnea microbuze (9)

 

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Câţi din elevii care se vor plimba cu dubiţa vor lua bacalaureatul ? câţi vor avea un loc de muncă în România? câţi vor mai rămâne în satul lor şi vor îndrăzni să întemeieze familii ,să aibe copii? Sau… Câţi vor întrerupe şcoala? câţi nu vor avea o meserie, o profesie?câţi vor fi luaţi cu alte dube? câţi vor lua drumul străinătăţii şi nu se vor mai întoarce înapoi? Rezultatul acestor cheltuieli este evident că nu în sensul aşteptat de populaţie se doreşte a fi. Se aşteaptă un rezultat în nr de voturi.

    • 12 microbuze se leganau.. says:

      Gicule, 6+6 = 12..si cu 12 si fara 12, tot la gara aia coborau; insa 6-6 inseamna ‘poarta-n casa’.. la alegerile prezidentiale! daca lasau doar ‘sase’ aveam si noi timp sa strigam, inainte sa se stinga lumina: ‘sase, vine Ponta la Cotroceni’ !

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.