GALA PERFORMANȚEI ÎN EDUCAȚIE: Olimpicii orașului, recompensați de Primăria Târgoviște!

gala excelentei (2)

Administrația municipală a organizat astăzi, 23 iunie, un eveniment în premieră la nivelul urbei – o gală a performanței educaționale în cadrul căreia au fost premiați elevii cu rezultate bune și foarte bune la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale, precum și performerii competițiilor sportive. 175 de copii și 30 de profesori coordonatori au fost recompensați de municipalitate cu premii în bani, diplome de excelență, flori și medalii.

Pe scenă, primarul Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, le-a mulțumit copiilor și cadrelor didactice și a promis că aceasta e doar prima ediție a unui eveniment pe care și-l dorește repetat mulți ani de aici înainte. „Ne arătăm respectul și prețuirea pentru ce are mai bun orașul nostru”, sunt cuvintele primarului din deschiderea galei.

Elevii de premiul I au primit, pe lângă diplome și medalii, o sumă de 3.000 de lei, iar profesorii lor coordonatori câte 1.500 lei. Pentru premiul II s-a acordat suma de 2.000 lei (1.000 lei pentru profesor), iar premiul III a fost recompensat cu 1.000 lei (500 lei pentru profesor). Echipele au primit premii de 5.000 lei, 3.000 lei și 2.000 lei, coordonatorii fiind recompensați la fel ca în cazul premiilor individuale.

La festivitate au fost prezenți parlamentarii Adrian Țuțuianu, Leonardo Badea, Corneliu Ștefan, Oana Vlăducă și Carmen Holban, inspectorul școlar general – Sorin Ion și inspectorul adjunct – Cristina Stroe, directori ai unităților de învățământ din Târgoviște, consilieri municipali.

Pe lângă premiile acordate de Primăria Târgoviște, senatorul Adrian Țuțuianu le-a promis elevilor, în numele parlamentarilor PSD Dâmbovița, o vizită la Palatul Parlamentului.

Onoare muncii!

gala excelentei (6)gala excelentei (3) gala excelentei (4) gala excelentei (5) gala excelentei (7) gala excelentei (10) gala excelentei (11) gala excelentei (12) gala excelentei (14) gala excelentei (16) gala excelentei (18) gala excelentei (19)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.