În aceeași zi, Ponta și Iohannis, declarații în oglindă despre Statul Paralel: o „poveste”, o „invenție”, o „minciună”

ponta - iohannis

Președintele Iohannis și fostul premier, Victor Ponta, se înțeleg perfect când vine vorba de opiniile asupra „Statului Paralel” din România zilelor noastre. Deși există dovezi inatacabile cu privire la influențarea nelegitimă a multor decizii (în justiție, politică, economie etc) de către structuri obscure, care acționează ocult, prin sufragerii, vii și alte locuri, ignorând votul popular, Iohannis și Ponta spun că Statul Paralel este o „prostie”, o „poveste”, o „invenție”, o „minciună”.

Victor Ponta, astăzi, la Târgoviște:

Asta e o prostie, cu Statul Paralel, nu vă supărați. Avem, în România, un stat care, uneori funcționează bine și de multe ori funcționează prost. Faptul că s-au comis abuzuri, că unii oameni au avut mai multă putere decât trebuiau să aibă, că s-au schimbat, până la urmă, niște decizii ale oamenilor e un lucru adevărat. Dar, azi când vorbim, puterea toată este la dl Dragnea. (…) Așa că povestea asta cu Statul Paralel mie mi se pare o mare minciună. Și pot să vă spun un lucru: dacă-i întrebați pe cei care au fost sâmbătă în Piață, nu știe nimeni să vă spună cine-i Statul Paralel.

Klaus Iohannis, astăzi, la București:

În România nu există niciun stat paralel. Este o invenție a pesediștilor prin care vor să-și motiveze demersurile anti-justiție și anti-servicii. Atât de simplu este. În România există un singur stat și pe acest stat îl reprezint eu. Pot să-i asigur pe români că nu există niciun stat paralel. Sunt povești.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.