INFORMARE Primăria Târgoviște: Un tronson din bd. I.C. Brătianu va fi închis circulației pe 1 octombrie!

asfaltare i.c. bratianu

În momentul în care a anunțat că i-au fost delegate atribuțiile pe proiectele cu finanțare europeană, viceprimarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat că una din prioritățile sale va fi aceea de a lucra la modalitatea de comunicare, în sensul de a-i ține la curent pe târgovișteni cu privire la stadiul derulării proiectelor, dificultățile care există pe teren, etc. Așa stând lucrurile, Primăria Târgoviște a transmis astăzi următoarea informare de presă:

Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii municipiului că, în data de 1 octombrie 2014, bd. I.C.Brătianu va fi închis circulaţiei rutiere. Porţiunea vizată este cuprinsă între sensul giratoriu de la intersecţia cu str. Lt.Stancu Ion şi sensul giratoriu de la intersecţia cu str. Radu de la Afumaţi (Catedrala Eroilor) între orele 09:00 – 21:00. În acest interval orar se vor efectua lucrări de asfaltare în cadrul proiectului de „Reabilitare si modernizare infrastructură utilităţi publice urbane, reabilitarea şi modernizarea spaţiilor publice urbane în zona B, a zonei de acţiune urbană din Municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa”.

Rugăm cetăţenii ca, în intervalul orar menţionat, să nu parcheze vehiculele pe partea carosabilă şi să utilizeze rutele ocolitoare, respective, străzile Lt.Stancu Ion, Emanoil Florescu și Radu de la Afumaţi.

Facem apel, pe această cale, la cetăţenii municipiului să manifeste înţelegere pentru disconfortul creat, mulţumindu-le, totodată, şi asigurându-i că Primăria Municipiului Târgovişte depune toate eforturile pentru ducerea la bun sfârşit, în condiţii optime şi cât mai repede, a proiectului mai sus menţionat.

Biroul de presă

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.