Joi, 17 septembrie: Ministrul Transporturilor, vizită de lucru în Dâmbovița!

iulian matache 2

Se va întâmpla mâine o vizită de lucru a ministrului Transporturilor, Iulian Matache, în județul Dâmbovița. Ministrul răspunde invitației președintelui Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, cel care a insistat să aducă în județ mai mulți membri ai Executivului, în zone de interes specifice portofoliilor pe care le ocupă.

Potrivit anunțului de presă al Consiliului Județean, Iulian Matache va merge mâine în punctul de la Cota 1000, pe DN 71, apoi la Pietroșița, Pucioasa, Viișoara. Vizita se va închide în municipiul Târgoviște.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Enache Lucian says:

    Asteptam cu interes ” rodul ” acestei plimbari la munte a ministrului transporturilor ..
    In 2012-20113 daca venea ministrul in judet, avea un sens, poate aveam centura ocolitoare la Targoviste realizata,. Acum la „ravasitul oilor” .poate mai ia PSD-ul ceva voturi in plus si cam atat.E bine ca incurajam turismul, dar turismul asta „institutional,” ar trebui facut la inceput de mandat ca poate se face ceva in 4 ani. Asa imi pare rau dar aceste plimbari de ministri prin judet au un vag iz electoral. Nu-mi doresc decat sa fiu contrazis de realitate si ce promit politicienii sa se realizeze chiar daca unii fac proiectele si altii taie panglicele. Asta inseamna ca si clasa noastra politica s-a maturizat si au inteles diferenta dintre „interesul national „si „interesul nostru”.

  2. DINUT GHEORGHE says:

    podul de la pucioasa care sta sa se prabuseasca ,,, centura de ocolire de la targoviste prin branesti , puciosa sat si la motaieni sa se ocoleasca pucioasa si marchetul mini max care este inchis de 2 ani de badau etc , etc , etc

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.