Limpede și pe înțelesul tuturor: Primăria Târgoviște, cel mai bun comunicat de presă al ultimilor ani!!!

                                                 MottoPus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului. (Ion Iliescu)

Primăria municipiului Târgoviște a transmis astăzi un comunicat de presă. Îl găsiți AICI.

Citiți-l și răscitiți-l, repetați-l și memorați-l, turnați-l în comprese și perfuzii și-l transmiteți mai departe copiilor, nepoților și copiilor nepoților voștri. Gândiți-vă, apoi, că materialul ăsta, cu tot cu frazele din el, e trimis spre informare marelui public. La sfârșit, luați-vă câteva clipe de liniște și întrebați-vă sincer: What the fuck??? 

Am râs de-a lungul vremii de Ion Iliescu, de Emil Constantinescu, de Văcăroiu, Stolojan sau alți viteji îndemânați la cuvânt, prinși de câteva ori cu vocabularul pe jos. Dar cine, vreodată, poate concura cu așa ceva? Două fragmente:

În vederea atingerii și fructificării coeziunii economice, sociale și teritoriale, Primăria Municipiului Târgoviște urmărește să maximizeze potențialul municipiului Târgoviște de creștere în contextul obiectivelor tematice și a provocărilor teritoriale, contribuind, pe această cale, la asigurea convergenței, prin limitele sale, cu obiectivele strategiei europene în sensul în care urmărește armonizarea dezvoltării teritoriale.

Prin prisma complexității și a importanței proiectelor menționate, avem speranța și încrederea că această Strategie de Dezvoltare a Primăriei Municipiului Târgoviște aferentă perioadei care delimitează anul 2015, în întregimea sa, va aduce prosperitate orașului nostru, contribuind, astfel, la concordanța obiectivelor instituției Primăriei Municipiului Târgoviște, în calitate de actor politic, economic și social, cu obiectivele de calitate europene.

Oroare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Calinoiu Georgeta says:

    Ca functionarul care a redactat textul are o pregatire lamentabila, e de inteles , ca se numesc politic, dar alesii chiar nu au printre ei nici unul care sa stie limba romana curata?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.