Ministrul Transporturilor: De la 1 octombrie se reia circulația cu trenul pe ruta Târgoviște – Pietroșița!

iulian matache (1)

Venit astăzi într-o vizită de lucru în județ, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a oferit o primă veste bună la Pietroșița. Întrerupte în urmă cu 2 ani, consecință a unui ordin semnat încă de pe vremea ministeriatului Ancăi Boagiu, călătoriile cu trenul personal pe ruta Târgoviște – Pietroșița se vor relua în mai puțin de 2 săptămâni! Ministrul Transporturilor a oferit drept angajament termenul de 1 octombrie

Am avut o discuție de dimineață cu directorul de la CFR Călători, dl Szentes (Iosif Szentes – n.r.), iar domnia-sa mi-a comunicat că, începând cu data de 1 octombrie, 2 perechi de trenuri vor veni pe această relație și vor intra și pe secția aceasta de circulație. E un termen pe care mi-l asum eu astăzi – 1 octombrie!

Ministrul a mai avertizat că, în situația nerespectării acestui termen, vor exista consecințe asupra celor care gestionează subiectul.

Iulian Matache a fost primit la Pietroșița de președintele CJD – Adrian Țuțuianu, prefectul Ioan Marinescu, senatorii Leonardo Badea și Valentin Calcan, deputatul Ionuț Săvoiu, primarii comunelor Pietroșița, Moroeni, Buciumeni, directorul RAR Dâmbovița – Constantin Ana.

iulian matache (2) iulian matache (3) iulian matache (4)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.