Modificare de organigramă la Primăria Târgoviște: Se înființează o direcție dedicată proiectelor europene!

cristisn stan - cosmin bozieru 2

Se va întâmpla în ședința Consiliului Local Municipal de mâine înaintarea de către primarul Cristian Stan a unei propuneri de modificare o organigramei Primăriei Târgoviște. Principala coordonată a acestei modificări are în vedere înființarea unei direcții destinate exclusiv implementării proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Noua structură se va numi Direcția Management Proiecte și va avea 27 de posturi:

  • 2 funcții publice de conducere
  • 15 funcții publice de execuție
  • 10 funcții contractuale de execuție, pe durată determinată

Cristian Stan: Situația, în momentul de față, este următoarea: o parte din personalul care lucrează pe aceste proiecte (cu finanțare nerambursabilă) este încadrat la Direcția Tehnică, o altă parte este încadrat la Direcția Urbanism. Cred că este o modalitate greoaie, ineficientă de a implementa și de a urmări implementarea unor proiecte cu finanțare neramburabilă care, la nivelul Primăriei Târgoviște, se cifrează la valoarea de 369 de milioane lei. Este o sumă imensă, o sumă care necesită o strutură proprie de gestionare și coordonare. Mai mult decât atât, avem Programul Operațional 2014 – 2020, ghidurile vor apărea, probabil, în această toamnă și de acolo vor demara alte proiecte, toate acestea reclamând, în opinia Executivului, înființarea acestei direcții.

Direcția Management Proiecte va prelua posturile dedicate acestei activități, care există acum în cadrul Direcției Tehnice și de Urbanism și, de asemenea, vor fi înființate 11 posturi noi.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.