Moment jenant în CJD: liberalii au cerut respingerea unei asocieri avantajoase județului!

tutuianu- grozavu

S-a întâmplat așa. În ședința Consiliului Județean Dâmbovița de astăzi, Gabriel Grozavu, consilier județean PNL și fost vicepreședinte al CJD, a anunțat că grupul PNL nu va vota punctele 23, 24, 25 și 33 de pe ordinea de zi. Erau proiecte de hotătâri referitoare la emiterea acordului de principiu în vederea asocierii CJD cu mai multe localități (23, 24, 25), respectiv stabilirea unui termen limită (1 iunie 2015) până la care să se mai primească solicitări și documentații pentru asocieri.

Toate bune și principiale, numai că…

Numai că, proiectul de la punctul 25 prevedea emiterea acordului de principiu pentru asocierea CJ Dâmbovița cu localitatea Ludești în vederea realizării obiectivului ,,Îmbrăcăminte asfaltică uşoară pe DJ 702L Scheiu de Jos – Scheiu de Sus”. Cum ar veni adică, pune comuna Ludești bani alături de CJD pentru rezolvarea unui drum județean! Ori să fii consilier județean și să te declari împotriva unui asemenea proiect aruncă ceva umbre asupra capacității de judecată și responsabilitate administrativă.

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a exploatat gafa și l-a taxat pe fostul său vicepreședinte:

La punctul 25, mi se pare că aveți o opinie doar de dragul de a avea o opinie. Este o unitate administrativ-teritorială care vine și pune bani pentru un drum județean. Să refuzați să primim bani de la o unitate administrativ-teritorială este ceva ce nu-mi vine să cred. Pentru care motiv, domnule Grozavu, țineți să vă faceți de râs, astăzi?

Jena care a acoperit momentul a fost deplină la vot, atunci când toți consilierii PNL, inclusiv Gabriel Grozavu, au votat proiectul de asociere cu Ludești, pe care anunțaseră că-l resping.

În același tablou pitoresc a avut loc și dialogul de mai jos:

G. Grozavu: Am solicitat ieri, în comisii, să ni se prezinte și nouă situația tuturor asocierilor, începând cu luna iunie 2012.

A. Țuțuianu: Da, o să vi se prezinte situația la prima comisie tehnică. Facem un material pentru toată lumea. Este foarte grav că ați stat până pe 18 decembrie în Consiliul Județean și habar nu aveți de ce ați încasat salariu.

G. Grozavu: Vă rog să vă controlați cuvintele. Dacă aveți impresia că discutați cu angajații dumneavoastră…

A. Țuțuianu: Domnule Grozavu, eu nu vreau să mă cert cu nimeni. Am rugămintea să fiți foarte atent la modul de comportare, pentru că am să aplic o măsură disciplinară prevăzută de regulamentul Consiliului.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.