NEWS ALERT: Senatorul Adrian Țuțuianu – ministrul Apărării Naționale!

adrian tutuianu 8

Veste bună pentru județul Dâmbovița. Un reprezentant al locului, președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, va face parte din echipa guvernamentală condusă de Prim Ministrul Mihai Tudose. Adrian Țuțuianu, care ocupă astăzi funcția de președinte al Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI, va conduce Ministerul Apărării Naționale, portofoliu ocupat în mandatul trecut de Gabriel Leș.

Vestea este cu atât mai importantă pentru județ cu cât avem în Dâmbovița o zonă foarte importantă a industriei naționale de apărare, cu 3 unități de profil – Moreni, Mija și Dragomirești, toate filiale ale Companiei Naționale Romarm. Mai mult, în urmă cu 2 săptămâni Uzina Automecanică Moreni și furnizorul german  de tehnologie militară Rheinmetall au semnat actul constitutiv al societății mixte Romanian Military Vehicle Systems (RMVS), care va fabrica, vinde și asigura mentenanța transportorului blindat de trupe 8×8 (TBT 8×8), produs realizat în comun de compania mixtă, la Moreni.

Din acest punct de vedere, cel puțin, perspectiva de a avea un ministru al Apărării din județul Dâmbovița, chiar unul dintre aceia care s-au bătut pentru ca proiectul cu transportorul să prindă contur, este una foarte bună.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.