PADINA FEST 2014: Festivalul verii, la 1500 m altitudine!

camping

Se întâmplă anul acesta, între 23 – 27 iulie, cea de-a cincea ediție a festivalului montan PADINA FEST. Asta înseamnă cinci zile de relaxare, concerte, spectacole, întreceri sportive, alpinism, ateliere de lucru și aer de munte cât poți duce. E festivalul verii, la 1500 m altitudine.

Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat în ultima ședință parteneriatul cu Asociația Padina Fest în vederea organizării festivalului, susținerea financiară fiind de 40.000 lei. La contribuția asta se adaugă participarea Orchestrei simfonice „Muntenia” a Centrului Județean de Cultură în două concerte susținute în cadrul evenimentului.

Promovarea munților Bucegi și a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană și ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Festivalul îşi revizuieşte constant politica eco după care funcţionează, zic organizatorii, după care cheamă pe toată lumea în munte: Dacă te-ai săturat de zgomotul şi agitaţia oraşului, la 1500 de metri altitudine între brazi, ţi-am pregătit o sumedenie de activităţi şi un camping numai bun să intri în atmosfera de festival. Pentru cei cu spirit de aventură avem căţărare la stâncă, rapel, tiroliene şi megatiroliene, workshopuri de istoria armelor şi competiţii cu premii. Dacă scopul tău este relaxarea, află că terasele Zen cu hamace, saci de iută şi umbră au fost create special pentru tine. Unde mai pui că pe seară te poţi bucura şi de teatru.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.