PUCIOASA: Primar, viceprimar, părinți, copii – acțiune comună de curățenie în Parcul Central!

pucioasa - curatenie parc (1)

S-a întâmplat astăzi, la Pucioasa, o acțiune care ar putea sta drept model pentru mai multe comunități locale. Răspunzând apelului lansat de primarul Constantin Ana, mai mulți locuitori ai orașului s-au alăturat angajaților Primăriei și voluntarilor mai multor societăți comerciale și au făcut o curățenie exemplară în Parcul Central al orașului, unul din locurile cele mai căutate de oamenii urbei în perioada verii.

Bucuria primarului a fost aceea de a vedea venind alături de el, de viceprimarul Dan Sprinceană și angajații Primăriei, consilieri locali, cetățeni simpli din oraș, părinți și copii care au dorit să ofere o lecție frumoasă de civism. „Înarmați” cu saci și mănuși, au parcurs parcul de-a lungul și de-a latul, adunând pungi, sticle, mucuri de țigări și tot felul de gunoaie. În paralel, utilajele și angajații Primăriei au spălat aleile, monumentul de la intrare, scena și mobilierul, au tuns gazonul și au încărcat mașinile de gunoi.

Constantin Ana: Parcul e unul din puținele puncte de atracție ale orașului Pucioasa, unul dintre locurile în care, mai ales în perioadele călduroase, familiile cu copii vin și am vrut să le ofer un loc în care să se bucure cu adevărat. Ce-am vrut noi să facem astăzi este să conștientizăm cetățenii că numai un efort comun poate să ne aducă în situația de a ne bucura de un oraș curat și, în același timp, am vrut să-i conștientizez că urmează o perioadă în care trebuie să ne schimbăm cu toții. Sunt sigur că atunci când vii și muncești voluntar o jumătate de oră, o oră într-un parc sau oriunde am fi, ești conștient că trebuie să fii un pic mai responsabil cu toate acțiunile tale.

Potrivit edilului, acțiunile de genul acesta vor continua în perioada următoare în cartierele orașului, la locurile de joacă și în zonele care necesită astfel de intervenții. Constantin Ana spune că va proceda ca și acum, mobilizându-i pe locuitori să participe alături de el la activități. De asemenea, primarul le atrage atenția celor care murdăresc zona că se vor alege cu amenzi dacă vor continua cu acest comportament.

Onoare muncii!

pucioasa - curatenie parc (2)pucioasa - curatenie parc (4)pucioasa - curatenie parc (5)pucioasa - curatenie parc (6)pucioasa - curatenie parc (7)pucioasa - curatenie parc (8)pucioasa - curatenie parc (9)pucioasa - curatenie parc (10)pucioasa - curatenie parc (11)pucioasa - curatenie parc (14)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. NORMALITATE

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.