REZOLUȚIE: Liga Aleșilor Locali susține candidatura lui Adrian Țuțuianu la șefia PSD Dâmbovița! (foto)

lal psd (6)

S-a întâmplat miercuri, la Clubul Studenților din municipiul Târgoviște, conferința extraordinară a Ligii Județene a Aleșilor Locali ai PSD Dâmbovița. Așa cum anunțaseră inițial atât președintele LAL – Constantin Stroe (primarul comunei Șotânga), cât și președintele PSD Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, reuniunea a avut un accentuat caracter tehnic, fiind abordate chestiuni care țin de administrația publică locală, legislația în domeniu, probleme legate de buget, rectificarea bugetară care va veni la jumătatea acestui an, provocările privind măsurile de reconversie în pomicultură, ferme de semisubzistență si instalarea tinerilor fermieri, etc.

Aleșii PSD au profitat de prezența în sală a secretarului general al partidului – Andrei Dolineaschi și a secretarului de stat în Ministerul Agriculturii – Daniel Botănoiu și le-au înmânat materiale scrise cu toate problemele expuse.

Pe linie politică, cel mai important moment l-a constituit rezoluția propusă de Constantin Stroe și votată în unanimitate de Ligă, privind susținerea lui Adrian Țuțuianu pentru o nouă candidatură la președinția PSD Dâmbovița, în cadrul alegerilor care vor avea loc în toamnă.

Liga social-democraților i-a avut ca invitați, în sală, și pe reprezentanții partidelor aliate – PLR, PPDD, Partida Romilor. Au lipsit cei de la UNPR.

Onoare muncii!

lal psd (1) lal psd (2) lal psd (3) lal psd (4) lal psd (5)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.