S-a constituit Liga Aleșilor Locali ai TSD Dâmbovița. Președinte e viceprimarul de la Dărmănești

LAL TSD

TSD Dâmbovița are, începând de ieri, și o Ligă a Aleșilor Locali. S-au strâns aseară, la 18.00 trecute fix, și au coagulat o structură de conducere cu 17 scaune: 1 președinte, 1 președinte executiv, 1 secretar și 14 vicepreședinți.

Viorel catanescuÎn ordinea numerelor de pe tricouri, președinte a fost ales Viorel Cătănescu, viceprimar la Dărmănești. Președinte executiv este George Georgescu – viceprimarul comunei Produlești. Secretar – Ionuț Gheorghe (consilier local la Crevedia).

Conform art. 95, lit. 4 din Regulamentul de organizare și funcționare a Tineretului Social Democrat, regulament aprobat în cadrul Conferinței Naționale din 19 octombrie 2013 am demarat procedurile de constituire a acestei ligi a tinerilor aleși locali din TSD Dâmbovița” s-a exprimat juridic președintele TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu.

La moment au participat Mihai Sturzu – președinte TSD, Gabriel Petrea – secretar general TSD, Ramiro Angelescu – președinte LAL TSD. Bașca seniorii locali Ioan Marinescu – vicepreședinte CJ și PSD Dâmbovița, Claudia Gilia – președinte OFSD Dâmbovița, Constantin Stroe – președintele Ligii Aleșilor Locali ai PSD Dâmbovița.

La momentul ăsta, TSD Dâmbovița mai are 61 de tineri aleși din 107 câți erau în iunie 2012. Restul au trecut de 35 de ani și-au intrat în ceea ce se cheamă categoria seniorilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

 1. Joita Gabriel says:

  Mai exista Liga aceasta? (mai corect, a existat vreodata cu adevarat?)

  De cand s-au „demarat procedurile de constituire”, s-a mai intamplat ceva cu liga? S-a mai intrunit vreodata de atunci? Catanescu a facut macar o sedinta cu „structura de conducere cu 17 scaune”?

  Exista vreo actiune a ligii? I-a vazut cineva vreodata? Au facut ceva?
  Un raport de activitate exista?
  Au avut vreun scop? Vreun rost?

  Eu am auzit ca liga asta a existat numai pe hartie si ca cele 17 scaune nu s-au mai intrunit niciodata de la festivitatea de infiintare.

  Onoare muncii!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.