Târgoviște: Ministrul Muncii, întâlnire de lucru cu directorii DGASPC din România!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se întâmplă la Târgoviște, pe durata a două zile, reuniunea de lucru a directorilor Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din întreaga țară. La deschiderea lucrărilor au participat, astăzi, ministrul Muncii – Rovana Plumb, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, prefectul Victor Sanda, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție – Gabriela Coman, secretarul de stat al Departamentului pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați – Ioana Cazacu și reprezentantul UNICEF în România – Sandie Blanchet.

În prima parte de reuniunii de lucru au fost abordate problemele cu care se confruntă DGASPC-urile din țară din punct de vedere logistic, administrativ și al asigurării metodologiei neceare furnizării serviciilor necesare. S-a insistat pe importanța dialogului constant între autoritățile administrației publice de la București și cele de la nivel local.

Rovana Plumb: Suntem în plină desfășurare a reuniunii de lucru cu directorii Direcțiilor de Asistență Socială și Protecția Copilului din toată țară. Așa cum v-am spus, dialogul între Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice cu societatea civilă, dar și cu cei care vin primii în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă grupurile vulnerabile, respectiv cei care răspund de activitatea DGASPC, este absolut necesar. (…) Am transmis dimineață atât dorința mea sinceră, cât și determinarea Guvernului, de a face politici sociale care să combată excluziunea socială, să ajute grupurile vulnerabile și, de asemenea, să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus, acelea de a reduce sărăcia.

Onoare muncii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.