Târgoviște: Parcare amenajată în micro IX, număr dublu de locuri / urmează un proiect care va fluidiza traficul în zona școlii, grădiniței și creșei nr. 8

Primarul și viceprimarul municipiului Târgoviște au mers, astăzi, în zona blocurilor 1-11 de pe Bulevardul Independenței, acolo unde administrația locală a amenajat o parcare cu un număr dublu de locuri față de situația inițială. E doar o etapă a lucrărilor pe care Primăria le-a țintit în cartier, urmând o intervenție de natură să aerisească traficul din zona în care sunt amplasate o școală, o grădiniță și o creșă.

Cristian Stan, primar:

Suntem în microraionul nr. 9 și să știți că intervențiile nu se opresc aici. Avem în proiectare o investiție importantă, care va realiza o decongestionare a traficului pe lângă Școala „Mihai Viteazul”, vrem să facem un racord nou, care să ajungă în strada Matei Vlădescu și, de asemenea, să amenajăm locurile de parcare din zona respectivă, eventual un sistem de sens unic, astfel încât să realizăm un trafic fluent la cele 3 unități de învățământ din zonă: Școala nr. 8, Grădinița nr. 8 și Creșa nr. 8.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.