Târgoviște: Primul strat de asfalt în cartierul Priseaca!

priseaca (2)

După zeci de ani de așteptare, tâgoviștenii din cartierul Priseaca își văd străzile asfaltate. După ce au demarat, la începutul lunii mai, lucrările de reabilitare pe primul mare proiect din istoria cartierului, astăzi a început turnarea propriu-zisă a asfaltului, primul strat.

E vorba de o investiție finanțată în cadrul unei asocieri între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, care vizează reabilitarea a 3 km de drum, respectiv străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței.


E doar primul proiect destinat infrastructurii rutiere din Priseaca. Văduvit de toate administrațiile până acum, cartierul va beneficia de o a doua investiție, care se află la acest moment în faza de proiectare și care vizează reabilitarea și modernizarea altor 4,2 km de drum, respectiv străzile: Soarelui (dreapta și după intersecția cu Prisecii), Dâmboviței și Prisecii (diferența rămasă de executat după finalizarea primului proiect), Înfrățirii, Stupilor, Teilor și Oilor. Potrivit lui Cristian Stan, aceste lucrări vor debuta în toamna acestui an.

În paralel cu aceste lucrări, în viitorul apropiat vor mai fi lucrări pe zona de utilități – extinderea rețelei de canalizare și alimentare cu apă pe străzile Prisecii, Dâmboviței, Teilor și Stupilor și, de asemenea, lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu gaze naturale pe strada Dâmboviței. Urmează să mai intre în lucru (este lansată licitația pentru proiectare) intervenții pe străzile Crângului, Pădurii și Plantelor și un proiect de extindere a rețelei de apă și canalizare pe aceste străzi.

Pe teren, au fost astăzi primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, directori din cadrul administrației municipale.

Onoare muncii!

priseaca (1)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.