ZIUA ALEGERILOR: Volintiru neagă implicarea în vandalizarea mașinilor din județ!

mihail volintiru - pnl

Președintele interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, respinge acuzațiile pe care, în pragul dimineții, Adrian Țuțuianu i le-a adus cu privire la vandalizarea a sute de mașini din municipiile Târgoviște și Moreni sau orașele Găești și Răcari (vezi AICI acuzațiile). În cuvinte puține, autocolante greu de îndepărtat au fost lipite azi-noapte pe geamurile mașinilor, provocând iritarea proprietarilor. Afișele sunt croite cu însemnele și identitatea vizuală a celor folosite de PSD în campanie, atâta doar că diferă textul.

După acuzațiile și plângerile penale de la PSD Dâmbovița, Volintiru a ieșit cu declarații în direcția lui Țuțuianu:

Întorcând din nou obrazul, îl anunț pe acest micuț avocat de provincie, care ar trebui să știe că denunțul calomnios se sancționează de codul penal, că, în cursul zilei de mâine, pentru a nu deranja sau a nu solicita în plus organele de ordine ale statului, (…) voi face o plângere penală acestui avocățel de provincie micuț, din ce în ce mai micuț, pentru denunț calomnios.

La rându-i, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița, Gabriel Cioacă, plusează cu ideea că partidul lui „a devenit interesant”:

La ora 7.00, deci nici nu începuse procesul de votare, la Biroul Electoral Județean erau zeci de plângeri adresate Biroului, toate sau marea majoritate făcute de către PSD, vizând activitatea Partidului Național Liberal. Asta înseamnă că PNL a devenit interesant, înseamnă că există o anumită temere vizavi de activitatea noastră, ceea ce nu face decât să ne bucure. Este un început. Aceste alegeri vor arăta excat situația în acest moment și, dacă PNL a devenit o ameninare pentru PSD, nu ne poate decât bucura acest lucru.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. VISATORUL CIOACA; A SCHIMBAT PARTIDELE SI ACUM NE ARATA CAT DE INTERESANT ESTE

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.