Adrian Țuțuianu, despre anunțul candidaturii lui Constantin Ana la Primăria Pucioasa

pucioasa (2)

Spuneam aici că, începând de ieri, a devenit o certitudine asumarea de către consilierul județean PSD și director al RAR Dâmbovița, Constantin Ana, a candidaturii pentru Primăria Pucioasa, la alegerile locale din 2016. Social-democratul le-a transmis puciosenilor un pliant de prezentare, cu un CV și un mesaj ce răspunde întrebărilor referitoare la motivul pentru care a luat această decizie.

Publicarea intenției de a candida primește astăzi un comentariu și din partea președintelui CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Acesta vorbește despre șansele colegului său și despre oportunitatea ce i se oferă orașului-stațiune Pucioasa în perioada 2016-2020:

Anunțul lui Constantin Ana privind candidatura pentru Primăria Pucioasa este util și va deschide porțile unor dezbateri reale pe subiect. PSD trebuie să aibă un candidat cu șanse pentru a câștiga alegerile de anul viitor. La momentul ăsta, situația administrativă din Pucioasa nu e deloc așa cum trebuie și orașul suferă. Nu mă poate contrazice nimeni aici, pentru că oamenii de acolo știu mai bine. Dintr-un oraș care era emblema județului, Pucioasa a devenit o zonă cenușie în ultimii ani. Ca ritm de dezvoltare, a rămas în urmă față de Moreni, față de Găești sau Titu. Și trebuie să îndreptăm acest decalaj.

Costi Ana trebuie, mai întâi de toate să-și limpezească situația de natură personală, adică relația din cadrul familiei, cu UNPR. Apoi, trebuie să-și consolideze organizația locală, să aducă oameni cât mai mulți și de cât mai bună calitate. Și, nu în ultimul rând, trebuie să-și pregătească un proiect adevărat de candidat croit pe oportunitățile pe care le are orașul în perioada de finanțare europeană 2015 – 2020. Marea șansă pe care Pucioasa o s-o aibă este Programul Operațional Regional, axa destinată stațiunilor de interes național.

Altfel, avem un candidat cu șanse bune să schimbe lucrurile la Pucioasa. Îl cunosc bine și știu ce poate. Îl recomandă pregătirea profesională solidă, are școală de calitate, e recunoscut în sistemul Registrului Auto Român ca fiind un profesionist. Are experiența campaniilor electorale trecute și, cel mai important, are determinarea de a câștiga o asemenea competiție.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.