AUDIO – Vasile Moise, Partida Romilor: Colegii de la PDL și PNL să nu uite că au băut și-au mâncat în parc la Chindia până le-am pus și taxiuri să plece-acasă!

ziua romilor 2015 (3)

S-a întâmplat ieri, 5 aprilie, sărbătoarea dedicată Zilei Internaționale a Romilor de Pretutindeni. Evenimentul a fost organizat de Asociația „Romanes Dâmbovița”, cu sprijinul autorităților locale și județene. Cuprinsă în Programul minim de acțiuni culturale al Centrului Județean de Cultură, activitatea a fost susținută (cu 40.000 lei) și aprobată de Consiliul Județean, în ședința extraordinară din 30 martie, după ce picase la prima încercare, cu 4 zile înainte. Cei care s-au opus au fost consilierii județeni PNL, fără exprimarea unor argumente care să suțină această poziție.

Lipsa lor de susținere este, însă, taxată astăzi de Vasile Moise (Deju), consilier județean și lider al Partidei Romilor „Pro Europa” – filiala Dâmbovița. Acesta le reproșează actualilor liberali (pedeliști și penliști vechi) votul din Consiliu, aducându-le aminte de anii în care participau cu mult entuziasm la sărbătoare, fructificând la maxim ospitalitatea gazdelor:

Am văzut că colegii de la PDL sau, mai nou, formarea asta politică, PDL – PNL, chiar nici n-au vrut să aibă loc evenimentul ăsta. Și o știe toată lumea, că s-a întâmplat în Consiliul Județean și n-au votat pentru a fi bugetată acțiunea asta. Dar colegii de la PDL și PNL să nu uite că anii anteriori au venit și-au băut și-au mâncat în parc la Chindia până le-am pus și taxiuri la dispoziție să plece-acasă, că a fost situația de-așa natură.

Onoare muncii!

ziua romilor 2015 (5)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.