Chindia – Steaua / foto, video și câteva comentarii

Chindia Târgoviște a început, marți, lungul drum al campionatului ligii secunde, la capătul căruia speră să revină în primul eșalon. Echipa e schimbată din temelii, jucători, antrenori, staff. Primul meci, cu CSA Steaua, s-a terminat la egalitate, 1-1, cu gol primit în minutul 97, din ofsaid.

Despre prestația jucătorilor vor scrie alți cronicari mai pricepuți. Câteva comentarii doar:

  1. Meciul a avut ritm bun, s-a jucat pe contre, mai ales în prima parte. În repriza a doua, a părut că târgoviștenii s-au retras exagerat, iar Steaua a avut ocaziile, multe și mari. Deși frustrant pentru ai noștri, pentru că a venit în ultimele secunde și din poziție neregulamentară, golul este, cumva, meritat de militari.
  2. Suporterii Chindiei – LA ÎNĂLȚIME! Echipa nu are o galerie masivă, în sensul strict, dar are un stadion plin de partea ei. Un public care și-a încurajat favoriții și s-a comportat ireproșabil, un public cu oameni de toate vârstele, mulți copii.
  3. Steaua are galerie. Între 1500-2000 de „ultrași” au venit de la București să-și susțină echipa. Au făcut-o, înjurând din primul până-n ultimul minut pe toți cei care, în opinia lor, au legătură cu acordarea dreptului FCSB de a juca pe Stadionul Ghencea: „M**e, PeSeDe” „M**e, Becali”, „M**e, Vasile”, „Ești o mizerie – Ciolacu, ești o mizerie”, „Presa română, la m**e, presa română”.
  4. Meciul a fost sold-out. Cu toate acestea, oficialii Chindiei trebuie să răspundă unor întrebări/nemulțumiri legate de gestul de a bloca la vânzare mai multe bilete (mai ales în sectorul central al tribunei I), bilete care deveneau, brusc, accesibile, în momentul în care „cineva” suna pe „cineva”.
  5. Gazonul, impecabil.

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.