Dâmbovița: Liviu Dragnea, despre liberalii ce refuză să plece din funcțiile obținute prin USL >> Asta arată ce caracter au!

foto2

Prezent astăzi în județul Dâmbovița, la Potlogi, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD, a dat cu vorbe în direcția liberalilor care stau în continuare pe funcțiile ocupate grație USL, deși nu mai fac parte din arcul guvernamental:

Ei au spus tot timpul că sunt oameni de onoare. Au hotărât să iasă din USL și să intre în opoziție. Au hotărât să facă alianța pro-Băsescu cu PDL. Acuma, trebuie să se hotărască: dacă au zis că sunt în opoziție, păi atunci să intre în opoziție în mod serios, ca niște oameni onorabili, și să părăsească toate funcțiile pe care le-au ocupat datorită intrării la guvernare a USL.

Apropiind subiectul de cazul concret al județului Dâmbovița, aici unde președintele interimar al PNL, Mihail Volintiru, a declarat că niciun șef de instituție deconcentrată susținut de PNL nu-și va da demisia (în ciuda presiunilor), Liviu Dragnea a atacat la caracter și onorabilitate:

Asta arată ce caracter au și câtă onorabilitate au acești oameni, care vor să fie și la putere, dar, la televizor să spună că sunt în opoziție. O să vedem care sunt funcțiile politice – sigur c-o să fie schimbați, iar funcțiile obținute prin concurs, dacă sunt funcționari publici, nu-i scoate nimeni de-acolo numai dacă, Doamne-ferește, nu au probleme în desfășurarea activității. Eu vorbeam aici de onorabilitate și de sinceritatea discursului pe care-l au cei de la PNL, care, acuma, au refăcut alianța cu cei împotriva cărora au ținut foarte multe mitinguri când erau împreună cu noi, cu cei care au tăiat pensiile, care au tăiat salariile, cu Boc, cu Macovei, probabil c-o să se unească și cu Udrea.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Mihai Butucea says:

    Am si eu o intrebare. De ce sta deputatul Georgica Dumitru in spatele lui Volintiru si al lui Iulica Vladu, nu mai erau locuri la PSD ? Posibil ca se simte mai bine pe” dreapta” acolo a stat mai mult decat pe stanga.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.