PNL Dâmbovița, despre desemnarea candidatului la Primăria Târgoviște!

grozavu - vladu

S-a întâmplat azi, după o lungă perioadă de tăcere, conferința de presă a PNL Dâmbovița. La microfoane au stat copreședintele Iulian Vladu și prim-vicepreședintele Gabriel Grozavu. Între mai multe subiecte abordate, oamenii au vorbit și despre desemnarea candidatului pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște la alegerile din 2016. S-au înscris în cursa internă din partid 6 doritori: Gabriel Plăiașu, Gabriel Grozavu, Ciprian Prisăcaru, Claudiu Dumitrescu, Ciprian Preduț și Ion Liță.

Ce și cum se va întâmpla mai departe decurge foarte limpede din exprimările de mai jos:

Iulian Vladu: Candidații, la Târgoviște, sunt într-o competiție internă și vor fi desemnați în urma tuturor analizelor pe care PNL le va face în județul Dâmbovița. Legat de termenul limită, când PNL va decide, din punct de vedere poltitic, că este nevoie să anunțăm candidați, atunci vom lua o decizie în Biroul Politic și vom anunța toți candidații. (…) Ce presupun analizele? În primul rând, din analize aflăm și problemele cetățenilor, ceea ce-și doresc cetățenii să se întâmple în Târgoviște. Aflăm și posibilitatea fiecărui candidat, și puterea pe care o are fiecare candidat de a putea câștiga Primăria. Ce pot să vă asigur e că PNL va câștiga Primăria Târgoviște. Asta vă asigur cert de-acuma!

Dincolo de analizele descrise mai sus, un factor va fi decisiv în alegerea omului cu care PNL va ataca municipiul: sondajul de opinie. Și aici lucrurile par foarte clare. Potrivit lui Gabriel Grozavu, principalul criteriu de desemnare va fi acea cercetare sociologică foarte amplă, care se va finaliza în municipiile reședință de județ, probabil, până la sfârșitul lunii octombrie. Grozavu a fost completat imediat de Vladu: Nu va ști niciun candidat când se declanșează și când se va finaliza.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Enache Lucian says:

    Competitorilor interni (cei 6) li s-au cerut liste de sustinatori unii le-au adus altii nu , are vreo importanta,daca nu de ce li s-au cerut. Probabil ca sa vedem pe cine nu mai punem pe listele de consilieri ca ati semnat pentru „ala ” r…ati ai dracului.”
    Si despre sondajele astea stiute numai de dumnezeu sa fim seriosi. stiti cine e Mihai Constantin? nu! nici eu nu stiam Am aflat dupa sondajul secret din 2012 pentru desemnarea candidatului PNL la postul de primar al Targovistei,, este directorul teatrului Tony Bulandra domnul Ranin..

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.