Tudorică Răducanu, primele declarații după alegerea ca viceprimar al municipiului Târgoviște!

tudorica raducanu

Tudorică Răducanu a fost ales astăzi viceprimar al municipiului Târgoviște, pe postul vacant după încetarea mandatului lui Cosmin Bozieru. Primele declarații ale noului viceprimar:

Țin să mulțumesc colegilor mei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și sper să mă ridic la standardele la care cred ei. Decizia mi-a aparținut în totalitate. Nu s-a făcut presiune asupra mea din partea vreunui partid. Am căutat să vin în aparatul administrativ al Primăriei pentru a putea duce mai departe liniștea, în primul rând, toate instituțiile și tot ce se subordonează Primăriei, pentru a le da un climat de liniște.

E o decizie foarte grea; știu c-o să-mi atrag destui „prieteni”. Deja, sunt câțiva care au început să scrie foarte urât și denigrant la adresa mea. Nu mai contează, mi-am asumat-o, îmi duc crucea până la capăt și eu sper din tot sufletul să mă ridic la standardele pe care le așteaptă toată lumea.

Tudorică i-a mulțumit în mod aparte consilierului local Claudiu Dumitrescu (PNL), care a rămas în sală în ciuda deciziei politice a colegilor săi, care au părăsit ședința încă înainte de a se intra pe ordinea de zi.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.