Volintiru contestă întoarcerea lui Sorin Roșca Stănescu în PNL și pune 3 condiții!

sorin-rosca-stanescu-volintiru-pnl

Săptămâna trecută scriam despre întoarcerea în PNL a senatorului de Dâmbovița, Sorin Roșca Stănescu, gest de natură să-i provoace iritare președintelui interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, în lumina conflictului dintre cei doi. În fapt, senatorul a participat lunea trecută la Delegația Permanentă a Partidului Național Liberal, prezența sa fiind contestată de Volintiru, care a cerut să plece din sală. Crin Antonescu l-a potolit, replicându-i că Roșca Stănescu este (din nou) membru al partidului, iar secretarul general, Rareș Mănescu, a adăugat precizarea că senatorul de Dâmbovița s-a înscris în filiala Sector 1 din București.

Mihail Volintiru: Este o chestiune stranie. Pe Roșca Stănescu l-am văzut zilele trecute într-o delegație permanentă și chiar am cerut să părăsească sala. Mi s-a spus că este membru la Sectorul 1, ceea ce înseamnă că, de fapt, deși este senator de Dâmbovița, activează în cadrul filialei Sector 1.

Mai departe, lucrurile devin și mai frumoase. Volintiru contestă întoarcerea lui Sorin Roșca Stănescu în PNL până nu îndeplinește 3 condiții:

  • Să plătească restanțele la cotizație, „chestiune prevăzută în statutul partidului”, restanțe care, zice Volintiru, ajung la 6.500 lei;
  • Să plătească restanțele neachitate din campania electorală pentru parlamentare. Volintiru solicită 15.000 lei;
  • Să-și ceară scuze membrilor PNL Dâmbovița și lui Volintiru „pentru toate mizeriile pe care, de-a lungul timpului, le-a spus pe toate canalele media”.

Nu și-a cerut scuze, n-a plătit factura restantă din campania electorală, n-a plătit cotizația, motiv pentru care eu voi continua să fac demersuri pentru îndeplinirea acestor sarcini, pentru că nu putem să funcționăm decât în baza regulilor și regulile sunt stabilite de statutul partidului, care spune foarte clar cum și în ce fel se fac lucrurile în organizație, insistă șeful interimar al liberalilor dâmbovițeni. Mai mult, deși i s-a comunicat de la vârful partidului (președinte și secretar general) că Roșca Stănescu este membru PNL, Volintiru nu recunoaște situația despre care spune că nu e confirmată în hârtii oficiale: Câtă vreme nu are adeziune, nu îndeplinește condițiile statutare, cum ar putea să fie membru? Din punctul meu de vedere, nu este membru, colegii din filiala Sector 1 spun că nu este membru, că nu există adeziunea.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Este vorba doar de cotizatie? Doar de bani????

  2. Pingback: În ciuda agitației lui Volintiru, SRS este membru al PNL! Senatorul desființează pretențiile președintelui interimar al PNL Dâmbovița

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.