Târgoviște: Se apropie Zilele Cetății / am aflat concertele din cele 3 zile / programul complet

Municipiul Târgoviște se pregătește de sărbătoare. Zilele Cetății vor avea loc în perioada 8-10 septembrie, iar oficialii Primăriei au organizat, astăzi, o conferință de presă, dedicată acestui eveniment. Primarul Cristian Stan a prezentat momentele principale din programul celor trei zile dedicate sărbătorii, iar una dintre cele mai așteptate informații este cea legată de concertele care vor avea loc vineri, sâmbătă și duminică, în Parcul Chindiei – la Ruine.

Vor fi, ca de obicei, nume importante ale muzicii românești aduse la Târgoviște, artiști în vogă, formații care atrag public. Așadar:

  • Vineri, 8 septembrie, chiar în ziua deschiderii oficiale, vom avea concert Horia Benciu & HB Orchestrade la ora 20.30.
  • Sâmbătă, 9 septembrie: Concert rock TROOPER și LOVEBITE, de la ora 19.30.
  • Duminică, 10 septembrie, Zilele Cetății se vor încheia cu un concert extraordinar LOREDANA, Nicole Cherry și Dorian Popa, de la ora 19.30.

PROGRAMUL COMPLET – AICI

În afara celor trei concerte, programul Zilelor Cetății va cuprinde momente care au intrat, deja, în tradiția sărbătorii (Târgul Meșterilor Populari, Târg de anticariat, Salonul editorial, Turneul de tenis și Campionatul de fotbal), dar și momente noi dedicate celor mici și mari (filme, tur la Grădina Zoologică, show aviatic, spectacole de teatru și dans, clovni și păpuși gigant, desene pe asfalt etc).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.