Primarul municipiului Târgoviște, vaccinat cu AstraZeneca: Cât să mai suportăm incompetența asta aberantă, care ne costă sănătate și bani?

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, critică dur Guvernul și pe reprezentanții săi, inclusiv prefectul județului Dâmbovița, după comunicarea deficitară pe subiectul vaccinării cu AstraZeneca și suspiciunile apărute în legătură cu 2 loturi de ser (vezi AICI). Edilul este el însuși vaccinat cu AstraZeneca.

Cristian Stan:

O chestiune de (i)responsabilitate!
De ieri, citim continuu știri despre vaccinarea cu serul AstraZeneca și suspiciunile care au apărut referitor la o serie de cazuri cu complicații. Nu intru în detalii, nu sunt specialist și nu-mi place să vorbesc în dreptul altora care se pricep.
Dar pot să vorbesc despre chestiuni principiale, cum ar fi comunicarea execrabilă din partea Guvernului și a reprezentanților săi (inclusiv cei din teritoriu, cum sunt prefecții). România a suspendat vaccinarea cu AstraZeneca din lotul suspectat, iar noi ne uităm în gura unui oarecare Gheorghiță, depășit total de rolul de coordonator al campaniei naționale de vaccinare. Există îngrijorări justificate? Există temeri firești? Există semne de întrebare? Nu era normal ca prefectul PNL al județului Dâmbovița să comunice pe subiect? Cât să mai suportăm incompetența asta aberantă, care ne costă sănătate și bani?
.
Dacă te uiți la dl Cîțu și seninătatea iresponsabilă cu care vorbește (despre orice), te enervezi instantaneu. Efectiv, nu ai unde să găsești, în tot guvernul, o voce limpede în situații complicate.
.
Postarea asta nu este deloc una care să descurajeze vaccinarea. Deloc. Este doar despre a comunica direct și sincer adevărul, fără senzația că cineva (mai ales Guvernul) ascunde ceva. Când această senzație devine tot mai prezentă în rândul oamenilor, atunci se intaurează neîncrederea, frica, isteria.
Eu m-am vaccinat cu AstraZeneca.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.