Primarul Cristian Stan, despre alegerea noului viceprimar: Încercare de MITUIRE a unor colegi!

cristian stan - restante taxe habitat

Se va întâmpla mâine, 5 februarie, ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște care va hotărî, între altele, asupra completării echipei din Executivul Primăriei. Decizia apare ca necesară după încetarea mandatului de consilier pentru Cosmin Bozieru, cel care avea și funcția de viceprimar.

Până la clarificarea situației lui Bozieru (a făcut o solicitare de suspendare a Ordinului Prefectului), mâine se află pe ordinea de zi 2 puncte extrem de importante: alegerea unui viceprimar (în locul lui Bozieru) și desemnarea unui consilier care să îndeplinească atribuțiile de viceprimar ale lui Cristian Stan, cât timp acesta este primar interimar.

Cum voturile în CLM sunt împărțite în jurul PSD (10) și PNL (10), decizia va fi una la limită și, se pare, supusă unor presiuni suplimentare. Primarul Cristian Stan a ieșit astăzi și a tras un semnal de alarmă asupra a ceea ce se încearcă pe votul de mâine:

A început o campanie de încercare de mituire a unor colegi de-ai mei. Și vreau să spun clar: oferirea de bani unui consilier local pentru a vota într-un anumit fel înseamnă infracțiune de dare de mită. Simpla promisiune, tot infracțiune de dare de mită reprezintă.  Sunt tot felul de întâlniri conspirative care se fac pe la restaurante, prin separeuri, ș.a.m.d.

E clar că, la nivelul municipiului Târgoviște, e nevoie a se completa aparatul administrativ la nivelul Executivului, pentru că e o situație nefavorabilă din acest punct de vedere. Dar de aici până la a utiliza astfel de mijloace…

Eu sper ca mâine dimineață să avem un vot curat, un vot care să nu fie viciat sau voința consilierilor să nu fie viciată în niciun fel și să reușim să completăm aparatul administrativ cu 2 posturi: un post de consilier cu atribuțiuni de viceprimar și un post de viceprimar plin, cu atribuțiuni care-i vor fi delegate. Vom vedea ce se va întâmpla.

Partidul Social Democrat va decide în această seară ce propuneri va susține mâine, pentru cele 2 posturi.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.